مشاوره روانپزشکی

در صورت مشاهده موارد زیر حتما به یک روانپزشک مراجعه نمایید و مشاوره های لازم را دریافت نمایید دکتر ناصر مهاجرانی متخصص اعصاب و روان و روانپزشک مشاوره های لازم را در اختیار شما قرار می دهد و می توانید با وی مشاوره روانپزشکی داشته باشید.

  1. در صورتی که حالت مضطربی دارید به گونه ای که هر اتفاقی موجب نگرانی شما شود.
  2. در صورتی که درباره وقایع معمول زندگیتان دچار دل نگرانی و اضطراب هستید و این اضطراب ها و دل نگرانی ها موجب نگرانی شما و بستگانتان شده است.
  3. در صورتی که وسواس دارید و افکار مزاحم خود را نمی توانید کنترل کنید و این امر موجب ناراحتی نزدیکان شما شده است.
  4. در صورتی که حالت روان پریش و اختلالات شخصیتی شدیدی دارید حتما باید به یک روان پزشک مراجعه نمایید تا درمان صورت گیرد.
  5. در صورتی که نمی توانید برای زندگی خود تصمیم بگیرید یا مسائل معمولی زندگی خودتان را نمی توانید مدیریت کنید می توانید با مراجعه به یک روانپزشک و دریافت مشاوره این مشکل را برطرف کنید.
  6. در صورتی که نمی دانید با فرزند خود چگونه رفتار کنید با دریافت مشاوره های لازم از یک روانپزشک می توانید این مشکل را برطرف کنید دکتر ناصر مهاجرانی متخصص اعصاب و روان در این زمینه می توانند راهنمایی های لازم را در اختیار شما قرار دهند.
  7. در صورتی که علائم افسردگی در شما مشاهده می شود برای از بین بردن این علایم و درمان افسردگی می توانید به یک روانپزشک مراجعه نمایید.

علل مراجعه به روانپزشکان بسيار گسترده است می توان به علت یک اختلال ساده مانند اضطراب خفیف باشد و تا مواردی مانند بد بینی ، روان پریشی و افسردگی باشد.

کلیک کنید:

نوبت گیری مشاوره روانشنناسی آنلاین

علت ایجاد اختلالات روانی

کاهش یا افزایش ناقل های عصبی در مغز یکی از علت های بروز بیماری های اعصاب و روان و اختلاتی روانی است ناقل های عصبی در تنظیم حالات اضطرابی، روحیات و خلق و خو افراد نقش مهمی دارند. با افزایش و کاهش ناقل های عصبی که مواد شیمیایی طبیعی مغز هستند اختلالات روانی در فرد ایجاد می شود در صورتی که ناقل های عصبی کاهش پیدا کنند موجب ایجاد اضطراب، افسردگی و کاهش انگیزه و اعتماد بنفس می شود که در این صورت برای درمان از ترکیبات دارویی مانند سیتالوپرام یا فلوکستین استفاده می شود که مصرف این داروها موجب افزایش تدریجی میزان سروتونین می شود و علائم افسردگی و اضطراب کاهش می یابد و خلق و خوی فرد تنظیم می شود.

تاثیر اختلالات روانی بر روابط فرد

اختلالات روانی که به علت کاهش یا افزایش ناقل های عصبی بوجود می آید می تواند تاثیر مخربی هم بر خود بیمار و هم خانواده بیمار بگذارد. به عنوان مثل یک فردی دچار بدبینی شدید باشد و به بهانه ای از همسر خود ایراد بگیرد و هروز این سوالات را مطرح کند که کجا می روی ؟ چیکار می کنی؟ با کی بود ؟ و گوشی همسر خود را بررسی کند در زندگی فرد تاثیر بسیار منفی می گذارد و فضای خانواده را پرتنش می کند که در این حالت حتی بچه های خانواده می توانند آسیب روحی شدیدی ببینند.

افرادی که دچار بدبینی هستند که در اصطلاح به این حالت پارانوئید گفته می شود حتما باید به یک روانپزشک مراجعه نمایند تا این حالت در آن ها از بین برود اما متاسفانه افرادی که این مشکل را دارند برای درمان هیچ اقدامی نمی کنند و در صورتی که از آن ها خواسته شود که برای درمان به یک پزشک مراجعه کنند ناراحت و پرخاشگر می شوند.

که در این حالت بهتر است خانواده یک گزارشی از وضعیت و حالت های بیمار به یک روانپزشک بدهد و مشاوره های لازم را دریافت نماید در این زمینه دکتر ناصر مهاجرانی متخصص مغز و اعصاب و روانپزشک راهنمایی های لازم را در اختیار شما عزیزان قرار می دهند. در این حالت در اکثر موارد بیمار تحت درمان دارویی قرار می گیرد مصرف این داروها با کنترل فعالیت دوپامین مغزی موجب کاهش علایم بد بینی و روان پریش در بیمار می شود.

افسردگی

هرکسی در هر سنی ممکن است به افسردگی مبتلا شود. طبق تحقیقات انجام شده از هر 10 نفری که به پزشک مراجعه می کنند نشانه های افسردگی در آنان مشاهده می شود که در برخی از موارد بیماری این افراد تشخیص داده نمی شود و درمانی برای آنان در نظر گرفته نمی شود و در نتیجه این بیماری درمان نشده باقی می ماند در صورتی که افسردگی درمان نشود می تواند در زندگی افراد تاثیر منفی بسیاری بگذارد به گونه ای که فرد به فکر خودکشی بیافتد. افسردگی در هیچ سنی طبیعی نیست و باید درمان شود دکتر ناصر مهاجرانی متخصص اعصاب و روان و روانپزشک در درمان افسردگی دارای تجربه بسیار بالایی می باشند برای دریافت اطلاعات لازم می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر مشاوره های لازم را دریافت نمایید.

در دوران نوجوانی تغییرات هورمونی می تواند موجب بروز افسردگی شود. در درمان افسردگی حمایت خانواده نقش بسیار مهمی دارد و می تواند در درمان این بیماری تاثیر بسیار خوبی بگذارد. برای درمان افسردگی به هیچ عنوان نباید دارویی خود سرانه مصرف شود زیرا می تواند عوارض احتمالی را به همراه آورد . بر اساس ماهیت افسردگی و شدت آن توسط دکتر ناصر مهاجرانی متخصص اعصاب و روان و روانپزشک نوع دارو انتخاب می شود.

درمان افسردگی

با توجه به ماهیت افسردگی و نوع آن درمان می تواند شامل مشاوره تخصصی و مصرف داروهای ضد افسردگی باشد که در این زمینه دکتر ناصر مهاجرانی متخصص اعصاب و روان و روانپزشک می تواند راهنمایی های لازم را در اختیار شما عزیزان قرار دهد و در صورتی که نشانه های افسردگی در شما مشاهده شود می توانید از طریق راه های ارتباطی زیر مشاوره های لازم را دریافت نمایید.

در صورتی که افسردگی شدید نباشد برای درمان مشاوره ی تخصصی کافی است و داروهای ضد افسردگی توسط دکتر ناصر مهاجرانی تجویر نمی شود. در صورتی که افسردگی شما بسیار شدید باشد و علائمی مانند خودکشی، خطر آسیب به خود یا دیگران وجود داشته باشد برای درمان بیمار باید بستری شود

بطور معمول درمان افسردگی با مشاوره و روان درمانی و مصرف دارو صورت می گیرد و در موارد شدید تر بیمار بستری می شود تا بهترین روش درمانی برای بیمار در نظر گرفته شود. معمولا داروهایی که برای درمان افسردگی تجویز می شوند 4 تا 12 هفته طول می کشد تا اثر بگذارند بعد از گذشت این دوران روند درمان سریعتر می شود.

در برخی از افرادی که مبتلا به افسردگی هستند احتمال عود علائم وجود دارد بهتر است درمان افسردگی و مشاوره با روانپزشک ادامه داشته باشد زیرا احتمال عود در این صورت کاهش می یابد.

دکتر ناصر مهاجرانی

متخصص اعصاب و روان(روانپزشک)

روانكاو. رواندرمانگر
مشاور ازدواج. مشاور جنسي. مشاور خانواده
مشاور زناشويي. مشاور تحصيلي و كنكور
مشاوركودك
مشاوره در بحران بخصوص وجود أفكار خودكشي
انجام تمامي مشاوره هاي فوق به صورت تلفني و online


46 thoughts on “مشاوره روانپزشکی

  1. علیرضا - می 14, 2018 در 1:50 ب.ظ

    سلام علت وسواس فکری چیست؟

    پاسخ
    • drmohajerani - می 22, 2018 در 9:44 ق.ظ

      با سلام
      علت وسواس فکری نامعلوم است ولی طبق تحقیقات انجام شده عوامل متعددی می‌تواند در بروز آن نقش داشته باشد.
      عواملی مثل ژنتیک، عدم تعادل در ترشح بعضی از مواد شیمیایی مغز مثل سروتونین و آدرنالین، عوامل محیطی به خصوص در دوران کودکی،عوامل اجتماعی و ناهماهنگی در عملکرد بعضی از قسمت های مغز.

      پاسخ
  2. فرشی - می 25, 2018 در 10:32 ب.ظ

    سلام خوبین، من هر کاری میکنم نمیتونم فکرمو کنترل کنم ، مثلا در حین انجام یه کاری ام ولی چند بعد معلوم نیست کجام، دست خودمم نیست، باید چیکار کنم

    پاسخ
    • drmohajerani - ژوئن 4, 2018 در 7:43 ق.ظ

      سلام
      مدیریت فکر یک مهارت و یک هنر است که باید آن را آموخت.
      اگر ذهن را رها کنیم هر جا که بخواهد می رود ولی این ما هستیم که باید مدیر افکار خود باشیم و بدانیم که در هر لحظه به چه چیزی می خواهیم فکر کنیم.
      چون این بحث مفصلی است لازم است در یک جلسه مشاوره تلفنی راجع به آن و مهارت های رسیدن به آن صحبت کنیم.
      سالم و موفق باشید

      پاسخ
  3. ستایش میرزایی - ژوئن 9, 2018 در 3:02 ب.ظ

    S:
    سلام من یه خانم ۲۸ ساله هستم که حدود یک سال پیش به روانپزشک مراجعه کردم و دکتر برای من قرصهای سیتالوپرام، پرانول و کلردیازپوکساید تجویز کرد، من مدتی استفاده کردم ولی دیدم که بعد از خوردن اونها آلت تناسلی من بی حس شده و هیچ لذتی از رابطه ی جنسی با همسرم نمیبرم، به خاطر این عارضه پس از سه ماه به طور ناگهانی و بدون مشورت پزشک مصرف قرصم رو قطع کردم، اما الان بعد از گذشت ۹ ماه هنوز نمیتوانم ارگاسم رو مثل گذشته تجربه کنم و ازین موضوع بسیار ناراحتم، میخاستم بپرسم آیا راهی برای برگرداندن حس من وجود دارد تا به روانپزشک مراجعه کنم یا راهی وجود ندارد و من برای همیشه اینطور شدم؟

    پاسخ
    • drmohajerani - ژوئن 18, 2018 در 8:08 ق.ظ

      سلام
      قرص سیتالوپرام در بعضی از افراد می تواند کاهش میل جنسی ایجاد کند ولی با قطع آن این عارضه کاملاً برطرف می‌شود و هیچ اثر ماندنی نخواهد داشت.
      مشکل فعلی شما هیچ ارتباطی با آن قرص ندارد و باید علت آن را پیدا کرد.
      با مشاوره آنلاین با اینجانب می توانیم مسئله را بررسی و علت را پیدا و آن را برطرف کنیم.

      پاسخ
  4. امیر احمدی - ژوئن 11, 2018 در 12:01 ب.ظ

    سلام من یه مشکل دارم امکان تماس تلفنی ندارم چطور باهاتون ارتباط برقرار کنم؟

    پاسخ
    • drmohajerani - ژوئن 18, 2018 در 8:09 ق.ظ

      سلام لطفا با تلفن 09129524912 از طریق واتس اپ خود را معرفی کرده مشکل خود را بنویسید.

      پاسخ
  5. امیر احمدی - ژوئن 11, 2018 در 12:03 ب.ظ

    سلام من یه مشکل دارم تماس تلفنی نمیتونم بگیرم چجوری مشکلم رو مطرح کنم؟

    پاسخ
    • drmohajerani - ژوئن 18, 2018 در 8:09 ق.ظ

      سلام لطفا با تلفن 09129524912 از طریق واتس اپ خود را معرفی کرده مشکل خود را بنویسید.

      پاسخ
  6. امید - ژوئن 11, 2018 در 9:38 ب.ظ

    باسلام ببخشید من ۴ساله تقریبا قرص فلوواکسامین میخورم اونم بخاطر وسواس و اضطراب و مسخ شخصیت و این موارد ولی کامل راضی نبودم و خوب نشدم کامل میشه راهنمایی کنید چکار کنم خسته شدم از ترس و این چیزا

    پاسخ
    • drmohajerani - ژوئن 18, 2018 در 8:09 ق.ظ

      سلام
      فلووکسامین قرص خوبی است ولی دز دارویی باید با نیاز شما مطابقت داشته باشند و علاوه بر آن لازم است روان درمانی و رفتار درمانی نیز همزمان برای شما انجام شود.
      برای هر سه مورد فوق اینجانب در خدمت شما هستم.

      پاسخ
  7. ضیائی - ژوئن 20, 2018 در 4:08 ق.ظ

    با سلام خدمت آقای دکتر مهاجرانی.مادر من از زمانی که یادم می آید تا الان که حدود 30 سال می گذرد وسواس به آب ریختن داشته است بطوریکه برای شست دست هایش تا4 ساعت وقت می گذارد و همینطور حمام که تا 15 ساعت طول می کشد. به دکتر های مختلفی مراجعه کردیم که هم دارو تجویز کردند هم از دستگاه استفاده کردند اما همگی موقتی بوده ونتیجه ای نداشت و هم اکنون بچه های خانواده بزرگتر شده اند دیگر صبرشان به سر آمده و حتی کار طلاق پدر و مادرم به پیش کشیده شده است. خواهشمندم لطفا راهنمایی فرمایید اگر راه حلی وجود دارد.

    پاسخ
    • drmohajerani - ژوئن 24, 2018 در 7:14 ق.ظ

      سلام
      این طوری که گفتید وسواس مادرتان از نوع بسیار شدید است، بنابراین باید درمان همه جانبه باشد. سه نوع درمان اساسی که برای وسواس وجود دارد یعنی داروهای موثر با دوز کافی همراه با رفتار درمانی و به اضافه روان درمانی با هم انجام شود.
      هر سه روش رو در کنار هم می توانم برای مادرتان انجام دهم.
      لطفاً یک وقت ویزیت و مشاوره از منشی بگیرید تا درمان شروع شود. 09029245225
      88675099
      بدانید که وسواس درمان دارد ولی درمان آن طولانی است و همان طوری که گفتم هر سه روش درمانی باید با هم انجام شود.

      پاسخ
  8. behnam - جولای 18, 2018 در 10:10 ق.ظ

    سلام پدرم 74سالشه حدوديک ماه پيش از چهار پايه افتاد ولگنش شکست تو بيمارستان افتضاح هفت تير شهرري بستري شد به پاش وزنه آويزون کردن وگفتن بايد دوهفته همينجوري بمونه براش پرستارگرفتم دوهفته اول خوب پيش ميرفت که کم کم ديديم داره آلزايمر ميگيره از هفته سوم اعصابش ريخت بهم دکتر مرخصش کرد اومدخونه نتونستيم نگهش داريم داعم توهم ميزد از روتخت مپريد پايين يادش ميرفت پاش شکسته داعم هذيون ميگه 7روزه هيچيي نخورده ونميخوره بغيراز آب حدوديک هفته اس پلک رو هم نذاشته داعم بيداره داره زجر ميکشه با شرايطي هم که داره هيچ پرستاري بالاسرش واي نميايسته نميدونيم چکارکنيم اينجوري پيش بره زياد دووم نمياره

    پاسخ
    • drmohajerani - جولای 21, 2018 در 7:57 ق.ظ

      سلام
      لازم است پدرتان حتما تحت نظر یک روانپزشک باشد و داروهای لازم برایش تجویز گردد.
      در صورت تمایل می توانید با منشی اینجانب هماهنگ کرده
      در یک زمان مناسب که خود شما در کنار او هستید از طریق واتس اپ یا ایمو با من تماس بگیرید، به سوالات من پاسخ دهید و من بتوانم چند کلمه ای نیز با پدر صحبت کنم. نهایتاً پس از تشخیص، داروهای لازم را نسخه می کنم، عکس میگیرم و برایتان با واتساپ می فرستم تا از داروخانه تهیه بفرمایید.

      موفق و سلامت باشید.

      پاسخ
  9. مهدی - جولای 23, 2018 در 8:14 ق.ظ

    سلام اقای دکتر من مهدی حیدری هستم ۲۹ سال سن دارم من از کودکی دچار اضطراب و افسردگی بودم تا به الان من مدتی دارو مصرف میکردم زمانی که در ایران بودم ولی در حال حاضر ساکن اروپا هستم من چطور میتوانم با شما تماس بگیرم ممنون

    پاسخ
    • drmohajerani - آگوست 8, 2018 در 11:52 ق.ظ

      سلام جناب آقای حیدری عزیز
      شما می توانید با تلفن منشی اینجانب 09029245225
      تماس بگیرید و از ایشان بخواهید که یک وقت ویزیت و مشاوره آنلاین به شما بدهد.
      ایشان بقیه اطلاعات را برای تماس آنلاین با من به شما خواهد داد و من در خدمت شما خواهم بود.
      موفق و سلامت باشید.

      پاسخ
  10. مهدی - سپتامبر 4, 2018 در 1:26 ب.ظ

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما
    ببخشید من یه مشکل دارم و روم نمیشه بگم ولی مجبورم چون خیلی خسته شدم از این وضعیت
    ببخشید من از سن 16 تا الان که 20 سالمه خودارضایی میکنم و هر کاری هم میکنم که ترکش کنم نمیشه و دیگه جوری شده که دیگه هیچ بیرونم نمیرم مگر اینکه برا سالن فوتبالی یا دانشگاه بخوام برم بیرون
    خواستم کمکم کنید که این عمل زشت رو بزارم کنار و چه کار کنم تا از این عمل زشت راحت شم ؟
    و دومین مشکلم اینه که بعضی وقت ها هم همش یه فکر میاد به سرم که خودکشی کنم و راحت شم برا همیشه چه کار کنم؟
    لطفا راهنماییم کنید و پاسخم رو همینجا و در ایمیلم بفرستین ممنون میشم ازتون اگر جوابم رو بدین.

    پاسخ
    • drmohajerani - سپتامبر 10, 2018 در 7:29 ق.ظ

      سلام
      جواب سوالی که در مورد خود ارضایی پرسیدید را نمی توانم به صورت مکتوب به شما بگویم و از این بابت از شما عذر می خواهم.
      می توانید با منشی من هماهنگ فرمایید تا به صورت تلفنی و آنلاین تمامی جوانب این مسئله را برای شما توضیح بدهم.
      افسردگی شما هم می تواند تا حدودی مربوط به احساس گناه و یا احساس بی ارادگی در برابر انجام این کار باشد که آن را نیز با هم صحبت خواهیم کرد

      در هر حال من در خدمت شما هستم.
      موفق و سلامت باشید.

      پاسخ
  11. aysel - نوامبر 19, 2018 در 6:07 ب.ظ

    با عرض سلام و خسته نباشید،اقای دکتر اممان ازدواج با افراد دو قطبی وجود دارد؟3سال در مرحله ی اشنایی بودیم و من ازش رفتار غیر معمولی ندیدم تا حالا.انگار سال 91 به روانپزشک مراجع کرده بود و مراحل درمان طی نموده.قبلا قرص های زیادی مصرف میکرد که الان فقط لیتیوم میخوره.میشه راهنمایی کنین

    پاسخ
    • drmohajerani - نوامبر 28, 2018 در 7:10 ق.ظ

      سلام
      چون مسئله ازدواج و یک عمر زندگی است، چه در جهت رد و چه در جهت تایید این ازدواج، بهتر است یک صحبت تلفنی و آنلاین با هم داشته باشیم تا من از تمام ابعاد شخصیت، رفتار و علائم ایشان با خبر شوم و سپس نظر خود را بگویم.

      در مجموع فردی که تشخیص درست اختلال دوقطبی دارد احتمال زیادی دارد بیماری اش عود کند ولی افراد کمی هم داریم که فقط یکبار در طول عمرشان مبتلا به این بیماری میشوند.

      به هر حال من در خدمت شما هستم.

      پاسخ
  12. هاشمی - دسامبر 1, 2018 در 5:03 ق.ظ

    سلام
    من تا خوابم میبره خواب میبینم یعنی حتی اگر 5 دقیقه هم بخوابم توی اون 5 دقیقه خواب میبینم. من مشکلی با این مساله ندارم اما با توجه به مطالعاتم به نظر میرسه طبیعی نباشه میخواستم بدونم علائم چی میتونه باشه.
    در ضمن من زیاد فکر میکنم و به فکر فرو میرم و وقتی از خواب بیدار میشم کمی سرم سنگینه اما مشکل انرژی یا تمرکز زیاد ندارم فکر کنم معمولیم

    پاسخ
    • drmohajerani - دسامبر 9, 2018 در 11:23 ق.ظ

      سلام
      خواب دیدن و دیدن رویا در خواب کاملاً طبیعی است.
      مشخصات این رویا در هر فردی متفاوت است. این تفاوت های فردی نیز کاملاً طبیعی تلقی می شود. زمانی رویا می تواند بیمار گونه باشد که همراه با کابوس و وحشت باشد که آن نیز دلیل بر افسردگی و اضطراب در فرد است که می‌توان با مشاوره با یک روانپزشک و روان درمانی به ریشه‌های آن پی برد و آن را درمان کرد.

      پاسخ
  13. لنا - ژانویه 31, 2019 در 5:06 ب.ظ

    سلام میخواستم بدونم عاطفه نامتناسب خودش به تنهایی ممکنه در فردی وجود داشته باشه بدون هیچ اختلال یا بیماری دیگه و اگر باشه حتما نیاز به درمان داره یا خیر و در صورت درمان نشدن چه مشکلاتی ممکنه برای اون فرد به وجود بیاره؟

    پاسخ
    • drmohajerani - فوریه 5, 2019 در 11:39 ق.ظ

      سلام
      معمولا عاطفه نامتناسب inappropriate affect به شرط اینکه این واژه را درست استفاده کرده باشید، علامتی از سایر اختلالات روانپزشکی است.
      البته من فکر می کنم این لغت را نادرست بکار بردید.

      برای بررسی بیشتر موضوع می توانیم یک مشاوره تلفنی و آنلاین داشته باشیم با تلفن 09029245225

      موفق و سلامت باشید

      پاسخ
      • lona - فوریه 9, 2019 در 8:44 ق.ظ

        خب سوال منم دقیقا همینه به جز اختلالات هزیانی نشانه چه اختلالی میتونه باشه

        پاسخ
        • drmohajerani - فوریه 16, 2019 در 8:22 ق.ظ

          سلام
          تشخیص های روان پزشکی را فقط باید در بالین بیمار انجام داد. یعنی باید بیمار ویزیت شود مصاحبه شود علائم و حاشیه‌های آن بررسی گردد و نهایتاً به تشخیص رسید، با یک سوال ساده نمی توان جواب قطعی داد. اینطوری به اشتباه می افتید.

          پاسخ
  14. fatemeh - فوریه 2, 2019 در 8:12 ب.ظ

    سلام پسر من ۵سالو۵ماهشه حدود ۴ماهه رسپریدون و فلوکستین میخوره بخاطر اضطراب و ترس و تیک عصبی حالامن چیکارکنم اعصابم خورده ؟

    پاسخ
    • drmohajerani - فوریه 5, 2019 در 11:39 ق.ظ

      سلام
      برای اینکه ارزیابی علمی و دقیقی از وضعیت پسرتان داشته باشم لازم است با شما و خود او یک ویزیت تلفنی و آنلاین داشته باشم.
      لطفاً از طریق تلفن 09029245225 با من تماس بگیرید.

      موفق و سلامت باشید

      پاسخ
  15. mina - مارس 9, 2019 در 8:11 ق.ظ

    سلام اقای دکتر من از حدود 13 سالگی دچار یه اختلال شدم ک خیلی برام مشکل ساز شده گاهی احساس می کنم دارم داخل ایینه زندگی می کنم صداها و محیط برام غیرواقعی میشه و حافظه ام اصلا کار نمی کنه خودمو نمی شناسم و اندازه اشیا خیلی نزدیک تر به نظر می رسند و من انگار توی یه محیط خیلی غیر واقعی قرار گرفتم این اختلال با استرس و تپش قلب خیلی زیاد همراهه طوری ک تمام بدنم می لرزه و قادر نیستم از خونه برم بیرون تازگی ها با تحقیقی ک کردم فهمیدم اختلال مسخ شخصیت و واقعیت هست البته من یک سال و نیمه بخاطر تپش قلب زیاد دلشوره و احساس خفگی و دل پیچه ک دکتر بهم گفتن پانیک هست تحت درمانم سیتالوپرام 40 و کلردیازپوکساید و چند داروی ضد افسردگی دگ مصرف می کنم مدتی بهتر بودم ولی دستام دچار لرزش بیش از اندازه شده بود اما مدتیه ک اون اختلال دوباره برگشته و واقعا ترس غیرقابل کنترلی برام ایجاد کرده طوری ک کارهای رومزه مو نمی تونم انجام بدم و احساس می کنم داروهام فقط موقتی استرسمو کم می کنن و روی این حالاتم تاثیر ندارن من نمی دونم باید چه کار کنم لطفا اگ میشه راهنمایی ام کنید.

    پاسخ
    • drmohajerani - مارس 19, 2019 در 7:35 ق.ظ

      سلام
      بله علائمی که اشاره کردید
      Depersonalization و
      Derealization
      همان مسخ شخصیت و مسخ واقعیت است.
      در مجموع مشکل شما اضطراب است که این می تواند به شکل های مختلف خود را نشان دهد، پانیک یکی از اشکال آن است.

      همانطور که می دانید دارو نمی ‌تواند به صورت ریشه‌ای اضطراب شما را برطرف کند بنابراین حتما در کنار دارو باید روان‌درمانی شوید. داروهایتان نیز باید تنظیم شود.

      هر دو کار را باهم می توانم برایتان انجام دهم. در صورت تمایل با منشی من هماهنگ بفرمایید، ۰۹۰۲۹۲۴۵۲۲۵ و یک وقت ویزیت و مشاوره آنلاین بگیرید تاهم کلیه علائم شما را بررسی کنم و سپس برنامه درمانی را با هم تنظیم کنیم ‌

      موفق و سلامت باشید.

      پاسخ
  16. مینا - مارس 9, 2019 در 8:12 ق.ظ

    سلام اقای دکتر من از حدود 13 سالگی دچار یه اختلال شدم ک خیلی برام مشکل ساز شده گاهی احساس می کنم دارم داخل ایینه زندگی می کنم صداها و محیط برام غیرواقعی میشه و حافظه ام اصلا کار نمی کنه خودمو نمی شناسم و اندازه اشیا خیلی نزدیک تر به نظر می رسند و من انگار توی یه محیط خیلی غیر واقعی قرار گرفتم این اختلال با استرس و تپش قلب خیلی زیاد همراهه طوری ک تمام بدنم می لرزه و قادر نیستم از خونه برم بیرون تازگی ها با تحقیقی ک کردم فهمیدم اختلال مسخ شخصیت و واقعیت هست البته من یک سال و نیمه بخاطر تپش قلب زیاد دلشوره و احساس خفگی و دل پیچه ک دکتر بهم گفتن پانیک هست تحت درمانم سیتالوپرام 40 و کلردیازپوکساید و چند داروی ضد افسردگی دگ مصرف می کنم مدتی بهتر بودم ولی دستام دچار لرزش بیش از اندازه شده بود اما مدتیه ک اون اختلال دوباره برگشته و واقعا ترس غیرقابل کنترلی برام ایجاد کرده طوری ک کارهای رومزه مو نمی تونم انجام بدم و احساس می کنم داروهام فقط موقتی استرسمو کم می کنن و روی این حالاتم تاثیر ندارن من نمی دونم باید چه کار کنم لطفا اگ میشه راهنمایی ام کنید.

    پاسخ
    • drmohajerani - مارس 19, 2019 در 7:35 ق.ظ

      سلام
      بله علائمی که اشاره کردید
      Depersonalization و
      Derealization
      همان مسخ شخصیت و مسخ واقعیت است.
      در مجموع مشکل شما اضطراب است که این می تواند به شکل های مختلف خود را نشان دهد، پانیک یکی از اشکال آن است.

      همانطور که می دانید دارو نمی ‌تواند به صورت ریشه‌ای اضطراب شما را برطرف کند بنابراین حتما در کنار دارو باید روان‌درمانی شوید. داروهایتان نیز باید تنظیم شود.

      هر دو کار را باهم می توانم برایتان انجام دهم. در صورت تمایل با منشی من هماهنگ بفرمایید، ۰۹۰۲۹۲۴۵۲۲۵ و یک وقت ویزیت و مشاوره آنلاین بگیرید تاهم کلیه علائم شما را بررسی کنم و سپس برنامه درمانی را با هم تنظیم کنیم ‌

      موفق و سلامت باشید.

      پاسخ
  17. م - می 1, 2019 در 8:19 ق.ظ

    سلام خسته نباشید اقای دکتر من خانمی هستم ۲۶ ساله متاهل چند مدتیه دچار اضطراب شدم قبلا داشتما وقتی یه خبر بد میشنیدم دچار اضطراب وبیقراری تپش قلب میشدم ولی رفع میشد میرفت دو سه بار هم به همین خاطر کل بدنم دچار گزگز میشدطوری که نفس نمیتونستم بکشم که با اب خوردن حل میشد میرفت،الانم دوهفته پیش دچار تپش قلب شدم یه حالت بیقراری بدی بهم دست داد که تو قسمت بازوی چپم احساس سردی و گزگز کردم ترسم که بیشتر شد او حالت تو دستم بیشتر شد یکم هم بازوی راستم اون حالت رو داشت کتفهام هم حالت خام رفتگی داشتن احساس سنگینی روی سینه هم دارم،فکر کردم مشکل قلبی دارم رفتم دکتر حالت هارو گفتم،گفت از اعصابه،پرانول ۱۰ داد بهم دو سه تا خوردم خوب نشدم.دکتر دیگه ای رفتم نوار قلب گرفت گفت چیزی نیس سالمه قلبت از اعصابته،اونم گاباکس ۱۰۰ و الفن ایکس داد،منم زیاد اینترنت جستجو میکنم،که درد بازوی چپ به قلب ربط داره،درمورد اون قرصها از عوارضش ترسیدم مصرف نکردم وسواس فکری پیدا کردم همش اضطراب دارم حمله قلبی میاد سراغم وقتی هم بازوی چپم اون احساس رو دارم ترسم بیشتر میکنه.همش احساس میکنم میمیرم،هر خبر بدی ترسمو بیشتر میکنه،متاسفانه تو جمع هم اینطوری میشم خیلی اذیت میشم راهنمایی میکنید

    پاسخ
    • drmohajerani - دسامبر 9, 2019 در 10:17 ق.ظ

      سلام
      چون نزد پزشکان جسمانی و قلب رفته‌اید و مشکلی نداشته اید، بنابراین مسئله شما یک بیماری اضطرابی است.
      اضطراب درمان دارد و باید حتماً به روانپزشک مراجعه کنید درمان آن شامل دو قسمت است ۱- دارودرمانی ۲- مشاوره و روان درمانی

      بهتر از این دو درمان باهم و توسط یک نفر انجام شود

      پاسخ
  18. منفرد - جولای 31, 2019 در 8:20 ب.ظ

    سلام، من چند وقت پیش خبری ناخوشایند شنیدم و حالم بد شد، اولین بار بود که این طوری شدم و بعد از تحقیق متوجه شدم که علائمی که من داشتم، تقریبا علائم حمله ی پانیک هست.
    می خواستم ببینم از کجا میتونم مطمئن بشم که آیا من این مشکل رو دارم یا اون حالتم صرفا به خاطر شوکی که به من وارد شد بوده.

    پاسخ
    • drmohajerani - دسامبر 9, 2019 در 10:15 ق.ظ

      سلام
      لازم است در یک ویزیت حضوری در مطب و یا تلفنی و آنلاین سوالات تشخیصی را از شما بپرسم و پس از تشخیص اقدامات درمانی انجام شود

      شاد باشید

      پاسخ
  19. سارا .ر - نوامبر 2, 2019 در 8:31 ب.ظ

    سلام خسته نباشید آقای دکتر من 23 سالم است و تک فرزند هستم و برای بیرون رفتن از خانه به دیگران خیلی وابسته هستم. مادرم هم شخصیتی مضطرب و بسیار نگران دارد به طوری که وقتی می خواهم کاری را تنهایی و بیرون از خانه انجام دهم همیشه با رفتار مضطرب و نگرانش مرا هم مضطرب می کند. و تا الان که 23 سالم شده است و از من توقع دارند فردی مستقل باشم من تبدیل شده ام به آدمی بسیار مضطرب که از تنهایی بیرون رفتن می ترسد و به دلیل این ترس بیرون از خانه همیشه سردرگم هستم و حس آدمی را دارم که گم شده است و دچار وحشت میشوم و مسیر ها را هم نمی توانم به خاطر بسپرم. رفتارم با آدم ها خوب و اجتماعی است و تنها مشکلم با محیط بیرون از خانه است …لطفا اگر میشود من را راهنمایی کنید که بسیار خسته و درمانده شده ام

    پاسخ
    • drmohajerani - دسامبر 9, 2019 در 10:14 ق.ظ

      سلام
      با کمک دارو و و روش های رفتار درمانی و طی زمانی منطقی می توانید درمان شوید.

      لطفاً با منشی آنلاین من هماهنگ بفرمایید تا در یک وقت ویزیت سوالات متعددی است که از شما بپرسم و پس از تشخیص قطعی درمان شروع شود

      شاد باشید

      پاسخ
  20. سارا حسینی - آگوست 3, 2020 در 4:47 ب.ظ

    سلام،بیماری داریم با این علائم:از کودکی علائقش محدود شد و بتدریج نوسانات خلقی پیدا کرد مثلا هم بموضوعی علاقمند بود و هم شاد یا افسرده بنظر میرسید البته بعضی از علائقش هم بدون هیچ عواطفی بود،پس از چند سال بعضی از علائقش اینگونه شدند مثلا یکبار به مسیح علاقمند شده بود و میگفت که نظر کرده الهی است و خداوند دوستش دارد و وقایع اطراف را به موضع مورد علاقه اش ربط میداد و کمی حس افسردگی داشت و یکبار هم دوست داشت تومور بگیرد و چون فکر میکرد تومور دارد بدلیل سر درد بقدری خوشحال بود که گفت صدای فکرش را شنیده است و چون شنیده بود مبتلایان به تومور مغزی توهم ممکن است پیدا کنند او هم گفت من حتما تومور دارم چون توهم شنیداری پیدا کردم و چند روزی در این فکر بود که تومور دارد و بعد شادی قطع شد و مشکوک شد که تومور دارد و هم وسواس گرفته حدود سه ساعت شستشو انجام میدهد روزانه،و خودش میگوید ماهیت وسواس و عاشقانه ها یکی هستند،و وسواسهایش هم هربار به یک موضوعی متمرکز است مثلا یکبار حمام رفتن و اخیرا آلودگی و…،یکی از علائقش که تومور بود مدام دچار این فکر میشد که چون پسر همسایمان که کودک بود و به خانه ما می آمد در مدتیکه برادرم به تومور علاقمند بود میگفت خدا عمدا این را میفرستد تا بمن بگوید این پسر تومور میگیرد و آرزوی تو برای ابتلا به تومور برآورده نمیشود چون آلام او را خواهی دید و خود پشیمان میشوی و هیچ خلقی بجز خشم نداشت.درضمن یکبار هم به فردی علاقمند شد و هر اتفاقی را به موضوع این عشق ربط میداد و چه افسرده بود،به پزشک مراجعه کردیم و تشخیص دادند وسواس با علائم سایکوتیک است حالا میخواستم بدانم بنظرتان درست تشخیص داده شده است چون مگر وسواس افکار تکراری آزار دهنده نیست مثل چک کردن شیر گاز برای اطمینان از باز نبودن،و عشق و علاقه ربطی به وسواس ندارد یا در مواردی وسواس خودش را اینچنین نشان میدهد و در کل بهتر نیست به روانپزشک دیگری مراجعه کنیم؟ممنون بابت وقتی که میگذارید.

    پاسخ
    • drmohajerani - دسامبر 16, 2020 در 7:46 ق.ظ

      سلام با اینکه توضیحات مفصلی دادید ولی بر اساس یک متن نمی توان یک تشخیص دقیق و علمی داد. روانپزشک باید خود با بیمار مصاحبه کند و تمامی اطلاعات را از بیمار و همراهان او به دست بیاورد و نهایتاً تشخیص دهد
      در مجموع کیس مورد نظر شما علائم سایکوتیک یا روان پریشی دارد که باید دید نوع سایکوز ایشان چیست

      پاسخ
  21. بهار - ژانویه 30, 2021 در 9:20 ق.ظ

    سلام.
    من بهارم و پونزده سالمه
    تابستون ۹۴ بود که از شهر مورد علاقم اومدیم توی یه روستا…که من خیلی با این قضیه مشکلی نداشتم
    اون زمان من یه مشکلی داشتم
    از تیغ و این چیزا میترسیدم اما دست خودم نبود میرفتم سمتشون و میکیشدمشون رو دستم
    همیشه یه ناراحتیرو توی وجودم حسش میکردم که باعث میشد از ته قلبم خوشحال نباشم
    خیلی حساس و زودرنج بودم…یه چیزی آزارم میداد
    با هیچ کس راجبش حرف نزدم…فقط این حسه همراهم بود که من از ته قلب خوشحال نیستم و احساس راحتی نمیکنم من میخندیدم کارامو انجام میدادم اما واقعا انگار از ته قلبم خوشحال نبودم…راستش چهار سال میگذره چیزای کمی یادم میاد
    تابستون تموم شد و من رفتم مدرسه
    کلاس پنجم بودم
    دوستای جدید پیدا کردم اتفاقای قشنگ و جالب برام افتاد و خلاصه کاملا حالم خوب شد و فراموش شدن اون حسای ناراحتی و خوشحال نبودنم
    البتههه گاهی اوقات یه حس ناراحتی بهم دست میداد اما زود رفع میشد…تظاهر میکردم که آره مثلا امروز میخوایم بریم کوه من خوشحالم و میخندیدم..ولی انگار واقعی نبود
    چهار سال گذشت… نزدیکای مهر بود که من چون قرنطینه و اینا بود تو خونه حوصلم سر میرفت و بی حال و کسل بودم
    یه حس بدی اومد سراغم…یه حس
    مثل حس ترس… من ترسیدم به داداشم آسیب بزنم
    با اینکه واقعا دوستش دارم…اما شب که میشد و اون میومد توی اتاق تا بخوابه
    من دست خودم نبود ها میگفتم برم الان دستمو بزارم روی دهنش بعد خفه بشه یهو
    و خدایییی من خودم اینقدر وحشت میکردم از این فکر که میرفتم داداش کوچیکمو میبوسیدم و میرفتم تو پذیرایی میخوابیدم
    از خودم میپریسیدم چرا باید همچین کاری کنی و انگار جوابی نداشته باشم براش.
    شب که میشه من یه استرسی میاد سراغم میترسم یهو شب که گیج خوابم برم بهش آسیب بزنم حتی فکر بهش اشک منو در میاره
    آخه خودم خیلی احساساتیم و این افکار واقعا برام عجیبه
    از خودم میترسم گاهی اوقات با خودم میگم مگه یه آدم چقدر میتونه ترسناک باشه که به این چیزا فکر کنه
    دست خودم‌ نیست آخه
    و انگار فقط گیر کردم روی داداشم و اینکه نکنه یه وقتی بهش آسیب برسونم… آره این مشکل منه
    و این به کنار
    ببینین…این ترسه،این ترس آسیب رسوندن به برادرم برام کمرنگ شده
    درست مثل چهار سال پیش که رفتن سمت چیزای تیز و زدنشون به دستم برام کمرنگ شد و ناراحتی و غم جاشو پر کرد
    الانم این ترسه کمرنگ شده
    اما چیزهایی باقی موندن:
    من خیلی بی ثباتم. لحظه ی میخندم و قلبم لبریز از حس خوبه و لحظه ای غم عالم توی دلمه
    لحظه ای انگار تک تک سلولام دارن منفجر میشن و بی قرار بشم.خیلی مودی ام و تعادل ندارم
    به نظرتون این مودی بودنه ربطی به بلوغ و بالا پایین شدن هورمونا داره؟
    خلاصه بگم:غم،و گاهی اوقات بی قراری حسای پایه ی منن این روزا خب…و اینکه من احساس میکنم جنس ناراحتیه من با ناراحتیه چهار سال پیشم یکیه
    من خیلی میترسم گاهی وقتا…میترسم اسکیزو فرنی بگیرم
    یا آخرش برم تیمارستان یا چمیدونم…
    اما میدونم همه چی بهتر میشه …همه چیز درست میشه.باور دارم
    من این روزا یه خلا ر حس میکنم
    یه چیز مثل خلا
    باعث میشه نتونم واقعا خوشحال باشم. چیزی آزارم میده
    ناراحتم میکنه. گاهی اوقات دلم میخواد یه گوشه بشینم و فریاددد بزنممم نفس عمیق بکشم همه چیو بهم بریزم.این حس بی قراریه اذیتم میکنه
    من عاشق توی جمع بودن با دوستامم عاشق درس خوندنم کتاب و فیلم دیدنم من آرزوهامو مینویسم راجب هدفام صحبت میکنم میخوام برم سرکار پول در بیارم…همه ی اینارو انجام میدم و حس خوب ازشون میگیرم و لبخند میارن رو لبم
    حتی همین الانم آوردن
    من چی کار کنم؟ و اینکه به نظرتون با توجه به اینایی که گفتم افسردگی دارم؟ خیلی غیر طبیعیه نه؟ اینکه میترسم به برادرم آسیب بزنم یعنی ترسناکم؟ دیوونم؟
    میشه بهم امید بدین..انرژیای خوب برام بفرستین
    ممنونم
    بعد من اگه بخوام باهاتون تماس بگیرم باید چه کاری انجام بدم؟
    راجب هزینم اگه میشه بگید…

    پاسخ
    • drmohajerani - فوریه 14, 2021 در 10:25 ق.ظ

      سلام اصل مشکل شما وسواس فکری است و همچنین افسردگی،
      آن فکر که به برادرتان آسیب بزنید فقط یک وسواس فکری است و هیچ وقت آن کار را نخواهد کرد، به احتمال زیاد به دلیل شدت عشق شما به آن بچه است و یک نیروی متضادی که آن هم وسواس است شما را بازی میدهد
      وسواس و افسردگی هر دو درمان‌های خوبی دارند لازم است در واتس اپ منشی پیغام بگذارید و یک وقت ویزیت آنلاین بگیرید 09121441462

      پاسخ
  22. افسانه زارعی - آوریل 11, 2021 در 9:12 ب.ظ

    سلام برادر من حدودا 3 ساله که وسواس تمیزی داره اوایل خیلی کم بود اما الان خیلی شدید شده هر چیزی رو چند بار میشوره دائم در حال شستن خودش و تمام وسایل اطرافش هست و به تازگی حتی داخل تختش هم نمیخوابه چون خودش رو آلوده تصور میکنه قبل از خواب دوش میگیره که بخوابه ولی بعدش میگه تختم آلوده و کثیفه و دیگه داره این وسواس روی سلامتیش هم تاثیر میذاره.
    خواستم بپرسم درمانش به چه شکله و فکر میکنید حدودا چقدر طول میکشه؟

    پاسخ
    • drmohajerani - جولای 13, 2021 در 5:20 ق.ظ

      سلام خوشبختانه وسواس درمان های قابل قبولی دارد، دارو درمانی روان درمانی و رفتار درمانی. این سه درمان اگر همزمان و در کنار هم انجام شود اثر یکدیگر را تقویت می کنند. در صورتی که درمان دارویی موفقیت آمیز باشد حداقل می بایستی یک سال ادامه یابد و در پایان نیز با ارزیابی و نظر پزشک ادامه یا قطع آن تصمیم‌گیری شود.

      پاسخ

پاسخ

هفده − 1 =

Call Now Button